Tänään on ehdottomasti yksi niistä. Aamuherätys kovin tärkeän ihmisen vierestä, aamutoimet yhdessä, päivä omien vanhempieni ja lasteni kanssa. Illansuussa paluu kotiin, pienimmät suihkun kautta nukkumaan ja vanhimman pojan kanssa saunaan. Voin kyllä kertoa että oli todella antoisat keskustelut viisivuotiaan lapsen kanssa! Olen hieman yllättynyt itsekkin miten iso poika vanhimmastani on jo kasvanut. Pitäisi useammin pystyä pysähtymään vain yhden lapsen kohdalle ja kuuntelemaan oikeasti mitä toisella on sydämellä, siitä on kuitenkin luultavasti suurin ilo sekä lapselle että minulle. Sekin on vaan helpommin sanottu kuin tehty, kun jaloissa juoksee kolme pientä tenavaa..

Osaa asioista oppii oikeasti arvostamaan elämässä vasta silloin kun niitä ei voi enää jatkuvasti käsin koskettaa tai silmin nähdä. Niin kai minullekkin osittain kävi perheeni kanssa. Olen kohta vuoden asunut erillään lapsista, noin karkeasti joka toinen viikonloppu he ovat minun luonani, muuten asuvat äidillään. On tietysti toisinaan tapaamisia viikollakin mutta ne ovat aina lyhytkestoisempia ja kohtuullisen harvassa. Erittäin aikaisin alkavat työt estävät helposti lasten yökylässä pitämistä viikolla, ja kotiinpääsyn epäsäännöllisyyskin lisää oman mausteensa soppaan. Olisihan se mukava nähdä useammin mutta minkäs teet. Pelataan näillä korteilla mitkä meille on jaettu.

Nojoo. Tämä viikko on ollut kyllä kaikkineen taas täynnä ihmeitä, kaikenkaikkiaan tosi huojentunut olo monestakin asiasta. Juttutuokiot erinäisten ihmisten kanssa avasivat silmät näkemään taas asioita aivan uudessa valossa. Sähkötupakan DIY - nesteisiin vaadittavista tarpeista viimeisetkin kolisivat viimenään postilaatikkoon ja niitä on päässyt jo vähän testailemaankin - hyvältä vaikuttaa! Käytännössä kuukausi ilman tupakkaa, taisin tosin jonain humalaisena iltana polttaa kaksi oikeaakin kessua kun sähkörööki jäi kotiin.... nooh mitäs me pienistä kun ei pienetkään meistä. (sitäpaitsi se oikea tupakka maistuu ihan hirveältä nykyisin!) Torstai - perjantai meni saikulla mahataudin vuoksi. Kiitokset sinisten trippien toimittajalle, ilman niitä en olisi varmaankaan parantunut <3 

Täytyis varmaan mennä nukkumaan. Aamulla saa taas ajoissa herätä lasten kanssa touhuilemaan, parempi ottaa annetusta yhteisestä ajasta kaikki irti. Hyvää lauantai-illan jatkoa ja yötä kaikille.

 

Vaan vaikka kaikkeus on mieletön,
ja päämääräni päämäärätön,
tahdon pysytellä elossa -
syyni siihen löytyy sinusta "