Moni asia muuttui kuukaudessa. 

Raha-asiat, työelämä, ihmissuhteet. Listaa voisi jatkaa pidempäänkin.

Viimeinen kuukausi on muuttanut elämää arvaamattomilla osa-alueilla. Koko tunteiden skaala on käyty vihan ja inhon kautta onneen ja rakkauteen. Vihdoin tänään ajatus kulkee selkeämmin. Viime aikojen osalla on tullut koettua paljon, menetettyä läheisiä ystäviä omien hölmöilyjen takia ja lähennyttyä toisten kanssa erinäisistä syistä. 

Parin viimeisen päivän aikana olen kuullut sanoja. Sellaisia sanoja joita olen kaivannut, mutta en uskonut kuulevani. Elämä on ihmeitä täynnä, sanotaan. Miten muutamalla sanalla voikaan saada ihmisen tuntemaan näin paljon onnea ja iloa.. 

Töissä sain koittaa miltä vastuu maistuu. Ei hassumpaa, kuitenkin kovin raskasta ja kuluttavaa on olla suuren vastuun alla. Jokatapauksessa viikko vastuutehtävissä meni jotakuinkin hyvin ja näillä näkymin kesällä odottaa pidempi pesti samoissa tehtävissä... Innolla odotan!

Taloustilanne olikin huonommassa jamassa kuin olinkaan ajatellut, tai oikeastaan tyhmyyttäni en ollut juurikaan ajatellut.  Noh asioilla on tapana järjestyä, kunhan jaksaa nähdä asian eteen tarpeeksi vaivaa! 

Omalla hölmöydelläni poistin elämästäni hyvän ystävän. Ystävän joka aikanaan minulle sanoi - "naisia on maailma puolillaan mutta hyviä ystäviä ei löydä kirveelläkään". Tein aiemmin asioita jotka eivät olleet soveliaita ja nyt on aika maksaa siitä hinta. Toivottavasti saan joskus tilaisuuden hyvittää tekoni..

Ainiin, tosiaan. Olen ollut töistä lomalla pari päivää, kylläpä tekee hyvää! harmillista on tosin se että lomakin loppuu ajallaan.. Maanantaina olisi tarkoitus jatkaa eron osalta pankkiasioita ja setviä vähän muutenkin elämää raiteilleen.. Jokatapauksessa nyt jätän tarkoituksella vapaavaihteen päälle ja korkkaan perjantai - lauantai yön kunniaksi vielä yhden oluen ennen nukkumaan käymistä!

Hyvää yötä ja viikonloppua kaikille! Täytyy koittaa kirjotella vastedes taas useemmin ;)